THE POKé FAMILY

THE POKé FAMILY Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 477 beoordelingen
24 mei 2020 om 22:03 Het eten was heerlijk en de bezorger was redelijk op tijd. Helaas lag de pokebowl schuin en zat de deksel los waardoor en eten uit is gevallen en het overige eten door elkaar lag. Ondanks dat toch genoten van de maaltijd.
24 mei 2020 om 21:35 Bezorging duurt lang en bezorgers rijden gevaarlijk hard over de stoep waardoor het eten helemaal door elkaar zit . Eten is wel heerlijk
24 mei 2020 om 9:15 Super eten en super service! Een echte aanrader!
23 mei 2020 om 20:22 Eten is perfect bij Poky familie. Bezorging altijd erg lang. Bij bestelliing wisselgeld aangegeven, dit is echter niet doorgegeven. Bezorger probeerde het mee op te lossen maar lukte niet. Dus slordig dat dit niet was doorgegeven.
23 mei 2020 om 7:58 Ik kreeg mijn pokebowl maar de extra saus die ik er bij bestelde, lag open en heel de zak was nat. Dat liet ik weten, en binnen no time kreeg ik een hele nieuwe poke bowl met een drankje en kaartje waar sorry opstond! Super lief.
22 mei 2020 om 20:52 Toptien toppie
21 mei 2020 om 21:41 Heerlijk eten, echte traktatie! Heel vers en precies op de besproken tijd bezorgd, terwijl het een nationale feestdag is. Top! Voor herhaling vatbaar
21 mei 2020 om 7:43 Heerlijk!!!
20 mei 2020 om 22:36 Heerlijk gegeten, echt alles erop en eraan en allemaal prima. En eerder bezorgd dan aangekondigd en dat was ook fijn. Want we hadden honger
20 mei 2020 om 20:53 Vriendelijke bezorger! :)
20 mei 2020 om 20:09 De beef smaakte raar en was niet lekker , we zouden hierover terug gebeld worden , maar dat is helaas niet gebeurd. Vervolgens ook nog buikpijn ervan gekregen , dus alles bijelkaar een slechte ervaring en zullen hier daarom niet meer bestellen
18 mei 2020 om 11:50 Voor het eerst hier besteld en wat was het eten lekker. Had ik niet verwacht. Vers, gezond en een geweldige smaakexplosie.